top of page

€ 325.000

Calle Santander, 19, Teulada

De woning is een semi vrijstaande villa met twee verdiepingen (begane grond en eerste verdieping). Het staat in een klein resort met 22 villa's.

De woning heeft een eigen tuin voor en achter met een overdekt terras op het zuiden. Elke woning heeft een eigen omheining en de toegangsweg is toegankelijk via een ijzeren automatisch te openen poort.

De auto kan op eigen terrein worden geparkeerd. Het eigen terrein is vlak en zonder trappen toegankelijk. Er zijn twee publieke zwembaden die op korte afstand van de villa liggen en er is ook een tennisbaan. De woning heeft een entree, afzonderlijk gasten toilet en een grote keuken met moderne apparatuur met onder andere elektrische kookplaat. Naast de keuken ligt de berging. De woonkamer is ruim en geeft toegang tot het terras. Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers, drie slaapkamers met een algemene badkamer en een slaapkamer met een eigen badkamer. Alle vier badkamers kunnen worden bereikt via een ruime overloop. Twee slaapkamers hebben toegang tot het zonneterras op de eerste verdieping. De gehele woning voorzien van airco, boven en beneden, en heeft ook Wifi. Het huis is geschikt voor permanente bewoning.

250.000€

Grondstuk te koop in Calle Navacerrada Moraira, Costa Blanca (Alicante).

Grondstuk te koop van ongeveer 800m2 in Moraira, in Calle Navacerrada.
Bewoners hebben dit gebied gekozen omdat het rustig en veilig is. Het dorp en de stranden zijn op loopafstand. Het is een perfecte plek om een huis te bouwen om het hele jaar door te verblijven of om als vakantie woning te hebben.

bottom of page